Ileana Badiu, declarații exclusive la Antena Stars despre situația prin care trec ucrainenii: „Aproape că eu mă simt jenată că sufăr”

 

Actrița consideră că este extrem de dificil să te pui în pielea refugiaților ucraineni ca să înțelegi dezrădăcinarea și drama pe care aceștia o trăiesc.

 

Ileana Badiu se implică activ în ajutorarea victimelor războiului din Ucraina. În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, actrița a recunoscut că situația ucrainenilor care au pierdut totul de pe o zi pe alta, din cauza atacurilor armatei ruse, o afectează, dar subliniază că suferința noastră ca români nu poate fi comparată cu cea a refugiaților care simt pe pielea lor efectele războiului.

 

Ileana Badiu a vorbit despre suferința cumplită pe care o simt refugiații ajunși la noi în țară. Ea s-a implicat activ, a fost la graniță și a văzut situația în care se află aceștia și susține că se simte ea însăși jenată de faptul că este afectată, având în vedere că nu a fost nevoită să lase totul în urmă și să fugă din calea invadatorilor, așa cum s-a întâmplat în cazul lor.

 

„Sigur că rezonăm diferit și din cauză că se află în proximitatea noastră, dar mai ales pentru că oamenii aceștia sunt ca noi. Într-o noapte, cu o săptămână în urmă, și acolo se discuta ca și la noi ”A, n-o să se întâmple nimic, că doar nu ... Suntem în anul 2022” și peste noapte viața acestor oameni s-a schimbat complet. Este mai mult decât dureros. Aproape că eu mă simt jenată că sufăr, că de la mine de acasă eu sufăr ... Sigur, eu încerc să mă implic, dar cât te poți implica?!”, a declarat Ileana Badiu, la Antena Stars.

 

Actrița este alături de victimele acestui război, care au lăsat totul în urmă, viața obișnuită de zi cu zi pentru a-și salva viața lor și a propriilor copii. Totodată, vedeta laudă acțiunile românilor, care au dovedit solidaritate, s-au unit pentru a sări în ajutorul vecinilor de la nord.

 

„Dezrădăcinarea pe care oamenii aceștia o simt și copiii lor, faptul că bărbații le sunt în pericol, o simt doar ei, orice am face noi. Ajutăm cât putem și mă impresionează enorm cât de uniți sunt oamenii. Eu am spus mereu că românii sunt oameni care sar în ajutorul semenilor când e o problemă. Este impresionant cum s-a mobilizat toată Europa pentru a-i ajuta pe acești oameni”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest