Ilegal de sexy! Cristina Spătar întoarce privirile şi la 42 de ani!

 
+3 click pentru
galerie

Ce salivează bărbaţii după ea, dar ce mor de invidie femeile când o văd! Cristina Spătar face ravagii şi la 42 de ani. Şi-a întrerupt cariera muzicală timp de doi ani, însă artista nu şi-a neglijat silueta cât a stat acasă alături de copii. Diva atrage priviri pătimaşe de fiecare dată când apare pe undeva, mai ales când îşi pune în valoare bustul apetisant.

Ultimii doi ani şi i-a dedicat îngrijirii celor doi copii, dar şi-a făcut timp şi pentru ea. Cristina are o siluetă impecabilă.

Nu mai este la prima tinereţe, dar arată mai ceva ca o adolescentă. Cu o siluetă de invidiat, Cristina Spătar atrage privirile ca un magnet, mai ales că, după naştere, a reuşit să revină la formele care au consacrat-o.

Trupul de zeiţă, cu care blondina se mândreşte, a necesitat eforturi pe măsură. Artista a urmat cu stricteţe sfaturile unui nutriţionist şi a petrecut multe ore în sala de sport, iar rezultatele nici nu aveau cum să întârzie.

De câte ori participă la un eveniment monden, Cristina Spătar străluceşte! Unde mai pui că şi atunci când iese la mall are nevoie de bodyguard să nu cumva să sară bărbaţii pe ea. În orice caz, soţul ei o supraveghează permanent şi o instruieşte de fiecarea dată când trebuie să dea un interviu. Oricum înnebuneşte cu prezenţa şi fără să deschidă gura.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest