Ilie Năstase a reacționat după acuzațiile pe care i le-a adus Charlotte: „Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei”

 

În exclusivitate la Antena Stars, marele tenisman român a răspuns acuzațiilor venite din partea fiicei sale adoptate.

 

După ce Charlotte a declarat că Ilie Năstase nu i-a dat decât 600 de dolari, că nu a mai văzut-o de 14 ani, de când și-a serbat majoratul la Paris și că i-a dorit moartea, împingând-o spre sinucidere, marele sportiv al României s-a simțit dator să explice situația. În exclusivitate la Antena Stars, acesta susține că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru cei doi copii ai săi adoptați, atât pentru Charlotte, cât și pentru fratele acesteia, că le-a oferit educație. Ilie Năstase a mai subliniat că nu are cum să se ducă la copiii adoptați în America, când el are familie în România.

 

„Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun... Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America... Ea stă în America, eu stau la București... Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!.'', a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, la Antena Stars

 

Charlotte Năstase lansase o serie de acuzații grave cu privire la relația pe care o are cu tatăl ei: „Am locuit în România patru ani, din 1996 până în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”, a spus Charlotte Năstase, potrivit click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest