Ilie Năstase, afectat de suferinţa soţiei! Decizia pe care a luat-o Briigitte legată de cele două tumori

 
+2 click pentru
galerie

Cu vocea stinsă de durere, Ilie Năstase abia mai poate şopti două cuvinte. Cum se simte Brigitte la doar câteva zile după ce a aflat teribila veste şi ce va face de acum înainte, am aflat de la soţul ei.

După aproape trei zile de la apariţia problemei de sănătate, cuplul Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt a luat o decizie în legtură cu tratarea celor două tumori apărute. Ilie Năstase a dat declaraţii exclusive pentru Antena Stars şi au fost difuzate în emisiunea "Star Magazin".

"Nu pleacă la nicio Viena. Ea vine la Bucureşti. Ea a scris doar asta, acum o să se ocupe. Eu ştiu că vine astăzi de la Timişoara şi nu ştiu când pleacă. Ştiu că vine cineva de la Viena s-o vadă, dar după aia nu ştiu ce o să facă", a declarat sportivul.

Şi-a strigat disperarea pe Facebook
"În urma unor investigaţii, cu câteva zile în urmă, am aflat că în interiorul corpului meu se dezvoltă două tumori şi este necesară o intervenţie de extirpare. Nu ştiu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar, înainte de a merge mai departe, vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greşit prin vorbă sau prin faptă şi vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz, pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soţ, Ovidiu, că nu i-am dat şansa mai des să fie alături de fetiţa noastră, fostei soţii a soţului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reuşit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie şi tot odată să-i mulţumesc lui Ilie că mă susţine necondiţionat în această încercare",
a scris Brigitte, miercuri, pe contul său de socializare.

Cine este Brigitte Sfăt
Brigitte Sfat a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfat, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit atunci milionară, văduva şi cu un copil. A continuat afacerile soţului sau, dar a intrat şi în atenţia procurorilor, după ce a angajat doi interlopi pentru a-i da o corecţie lui Bogdan Georgiu, managerul unuia dintre cluburile sale, pentru că a furat bani din casieria firmei. După ce a fost agresat, bărbatul a făcut plângere penală, iar Brigitte Sfat a fost condamnată la 3 ani la închisoare cu executare. Din 2010 este căsătorită cu Ilie Năstase.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest