Ilie Năstase, primele declaraţii despre meciul Simonei Halep cu Serena Williams! La ce strategie trebuie să apeleze românca

 
+2 click pentru
galerie

Ilie Năstase a oferit primele declaraţii, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre meciul Simonei Halep cu Serena Williams care va avea loc în finala de la Wimbledon 2019. Fostul mare tenismen român a făcut o comparaţie între cele două sportive şi a mărturisit la ce strategie ar trebui să apeleze românca noastră.

Chiar înainte de marea finală de la Wimbledon 2019, Ilie Năstase este convins că Simona Halep nu are cum să piardă, dat fiind ultimele performanțe ale Serenei Williams. Din spusele acestuia, vârsta începe să îsi pună amprenta pe fizicul Serenei, în schimb Simona Halep se află într-o formă mai bună ca niciodată.

„E greu. Eu vreau să lase meciul să joace pe teren. Sigur că Simona e în formă mare şi Serena nu mai e ce a fost, dar asta nu contează. Am văzut-o şi în meciul anterior, unde gâfâia la fiecare minge. Simona nu are cum să piardă, am văzut cum joacă. Da, exact! (n.r. răspunsul întrbării: Trebuie să îi dea multe scurte şi să o alerge?)” a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest