Ilie Năstase, primele declarații după Robert Sfăt l-a acuzat de violență: „Să își vadă de treaba lui”

 

Pe lângă dezvăluirile șocante despre propria mamă, Robert Sfăt a lansat acuzații grave și la adresa lui Ilie Năstase, fostul soț al lui Brigitte Pastramă. Fostul mare tenismen a făcut primele declarații pentru Antena Stars, după ce a fost acuzat că ar fi avut un comportament violent și inadecvat față de fiul Brigittei.

Ilie Năstase tună și fulgeră după ce Robert Sfăt a mărturisit că relația dintre ei nu a fost deloc una bună, ci din contră. Fiul Brigittei Pastramă a dezvăluit că fostul tenismen i-a spus că o să ajungă după gratii.

”Ilie Năstase mi-a spus că nu aș avea dreptul să fiu fiul lui. Mi-a spus că sunt un golan și că o să fac pușcărie. În alte evenimente nu vreau să discut, cum ar fi tricouri rupte. Ilie a făcut armata, răspunsul e aici.”, a declarat Robert la XNS.

Contactat de reporterii Antena Stars, Ilie Năstase s-a arătat extrem de iritat de acuzațiile care i se aduc. Fostul sportiv a mărturisit că nu îl interesează scandalul în care sunt cei doi implicați. Ba mai mult, i-a transmis lui Robert Sfăt „să își vadă de treaba lui”.

„Am nevastă, am copii, nu mă interesează de acest băiat. Eu vreau să îi transmit să își vadă de treaba lui, să fie sănătos, să se ducă unde vrea el. Nu mă interesează ce face el în viață!” a spus Ilie Năstase exclusiv pentru XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest