Ilie Năstase şi Ioana Simion, adevăratul motiv pentru care au anulat nunta! „A călcat pe bec”

 
+3 click pentru
galerie

Ilie Năstase şi Ioana Simion au anulat nunta, pe ultima sută de metri, iar acest lucru le-a dat de gândit multor persoane. Chiar dacă motivul invocat a fost acela că nu sunt gata pregătirile pentru ceremonia religioasă, la mijloc, se pare că ar fi vorba de ceva mai mult de atât.

Adevăratul motiv pentru care Ilie Năstase şi Ioana Simion au contramandat ceremonia religioasă ar fi infidelitatea bărbatului, nicidecum faptul că nu au timp să organizeze totul. Mai mult de atât, se vehiculează că bruneta ar fi hotărâtă să divorţeze şi să meargă la notar. Lucru pe care l-ar fi făcut chiar în urmă cu două săptămâni, dar familia a fost cea care a contribuit la schimbarea deciziei.

„Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel, însă nu e cazul să intrăm în detalii, aşa că au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească”, au explicat surse apropiate cuplului, conform Click!

Motivul invocat de Ilie Năstase

Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au cununat civil în urmă cu câteva luni, iar pe data de 17 august trebuia să spună „Da” şi în faţa lui Dumnezeu.

„Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală că am anunțat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puțin frumoase, pentru mine ultima persoană cu care ești contează”, a declarat Ilie Năstase, într-o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest