Ilie Năstase și Ioana Simion s-au infectat cu Covid 19 în vacanța din Turcia! Care este starea cuplului!

 

Marele tenismen a ajuns de la Istanbul pe un pat de spital din București. Este a doua oară în această lună când Ilie Năstase este internat.

 

Ilie Năstase, 75 de ani, se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Din vacanța petrecută la Istanbul, marele tenismen s-a întors cu Covid 19. La revenirea în țară, Năstase nu s-a simțit tocmai bine, a avut simptomele specifice virusului, a decis să facă teste și s-a internat la un spital privat din nordul Capitalei.

 

„Sunt aici la spital şi nu prea pot să vorbesc. Sunt nişte aparate aici şi nu prea pot să vorbesc. Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva şi sunt în investigaţii de vreo două zile. Nu, deocamdată nu ştiu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”, a declarat Ilie Năstase pentru fanatik.ro. Ioana Simion este, din câte se pare, de asemenea, infectată cu Covid 19.

 

La data de 13 noiembrie, Nasti a ajuns prima oară în această lună pe patul de spital, după o ceartă cu nașul Ciprian Marica, acuzând atunci probleme cardiace. Năstase și Marica au intrat în conflict după ce fostul jucător de tenis ar fi fost îndepărtat din Fundația Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința. În cele din urmă, după o întâlnire la care au participat și avocații, cei doi s-au împăcat.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest