Ilie Năstase și Ioana Simion se pregătesc să devină părinți! „Își dorește o fetiță, pentru că are deja un băiat”/ VIDEO

 

Chiar dacă erau la un pas de divorț, Ilie Năstase a reușit să o convingă pe Ioana Simion să renunțe la despărțire. Ba mai mult decât atât, s-au și căsătorit religios, reușind să uimească pe toată lumea. După nunta fulgerătoare, cei doi se pregătesc să devină și părinți, iar în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, au vorbit cu lux de amănunte despre asta.

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit religios „pe nepusă masă”. Se pare că fostul mare tenismen a reușit să o impresioneze pe Ioana Simion, care era mai hotărâtă ca niciodată să semneze actele de divorț și să se despartă definitiv de acesta.

„Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu. Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. (...) Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile” a declarat Ioana Năstase pentru Antena Stars.

Vor să aibă o fetiță

După nuntă, urmează și un copil. Sau cel puțin așa speră Ilie Năstase care a dezvăluit că își dorește foarte mult o fetiță.

”Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat”, a dezvăluit Năstase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest