Ilie și Ioana Năstase, divorț înainte de nuntă! S-au separat din cauza violențelor verbale!

 

Încă o despărțire zguduie showbiz-ul românesc! Ioana și Ilie Năstase vor divorța, la un an de la cununia civila, din cauza violențelor verbale pe care bruneta este neboită să le îndure de fiecare dată.

Potrivit Click.ro, Ilie și Ioana Năstase sunt separați de mai bine de două săptămâni, chiar dacă s-au mutat împreună la Constanța pentru o viață mai bună de cuplu. Surse din apropierea cuplului au dezvăluit că în ciuda tuturor eforturilor de a salva căsnicia, neîntelegerile au tronat, iar pentru că agresivitatea verbală și jignirile erau la ordinea zilei, au decis să se mute în locuințe diferite. Astfel că Ioana locuiește singură în apartamentul ei, iar fostul mare tenismen este la Caelia.

„Vorbește rar cu el, de 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinții ei, pentru că se simțea aiurea față de ei, dar și de el, să îl lase singur în apartament. Nu mai sunt șanse de împăcare. Ioana e decisă să divorțeze”, au spus anumite persoane din apropierea lor, pentru Click!.

Ce spunea Ioana despre nunta cu Ilie Năstase

 „Probabil că va fi. Nu știu, la vară. Dacă totul va fi ok, clar vom face acea nuntă. Suntem așa cum suntem în perioada aceasta și încă nu m-am gândit să îmi fac planuri de nuntă, probabil că va fi, la vară, daca o să fie ok totul. Nu ai ce să planifici în această perioadă și să faci o nuntă. Nunta o poți face în două săptămâni, dacă îți propui. Nu este nimic stabilit încă. Nu știm ce ne aduce ziua de mâine, dar până la vară... Important este să fim sănătoși, dar momentan nu ne-am facut planuri de nuntă pentru că nu avem cum.” a spus Ioana Simion.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest