Imagine de colecție cu Alex Bodi și Daria Radionova! Cum au imortalizat primul Crăciun împreună/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Chiar dacă ultima perioadă nu a fost deloc una frumoasă pentru Alex Bodi, se pare că relația cu Daria Radionova i-a adus afaceristului puțină liniște și pace, în cele din urmă! Cei doi porumbei petrec primul Crăciun împreună, așa că au decis să imortalizeze momentul într-un mod special.

Alex Bodi și Daria Radionova formează unul dintre cele mai inedite cupluri din lumea mondenă. Și spunem asta pentru că rusoaica și afaceristul erau împreună, cu mult înainte ca Bodi să se despartă de Bianca Drăgușanu. Iar odată cu separarea de blondină, milionarul a oficializat relația cu Daria.

În ciuda tuturor controverselor care le-au înconjurat relația, Alex Bodi și Daria Radionova au reușit să treacă peste toate obstacolele, iar acum trăiesc momente de vis împreună. Și cea mai bună dovadă este faptul că odată ce a ieșit din închisoare, rusoaica l-a așteptat pe afacerist cu casa împodobită de Crăciun, într-un mare stil.

Imagine de colecție cu Alex Bodi și Daria Radionova!

Și după cum spuneam, este pentru prima dată pentru Alex Bodi și pentru Daria Radionova când petrec Crăciunul împreună, astfel că momentul nu avea cum să treacă fără să fie imortalizat. Pe contul ei de socializare, rusoaica a publicat o imagine cu iubitul ei, în timp ce stăteau îmbrățișați în fața bradului de Crăciun.

Asta nu este tot! Mai mult de atât, imaginea a venit însoțită de o descriere emoționantă: ”It's the Most Wonderful Time of the Year 🥰🎄, iar Alex Bodi i-a răspuns printr-un comentariu extrem de siropos: „Crăciun fericit, îngerul meu!❤️, a fost mesajul lui Alex Bodi pentru iubita sa. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest