Imagine rară cu Andreea Raicu de la vârsta de 16 ani: “Toată adolescența am fost complexată de gura mea”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Raicu a făcut publică o imagine când avea doar 16 ani, perioadă din viața ei în care nu se simțea atât de bine în pielea ei precum o face în ziua de astăzi!

Andreea Raicu a dezvăluit prin intermediul unei imagini postate pe contul său de socializare, cum arăta la doar 16 ani. Vedeta arăta extraordinar: cu picioare foarte lungi, slabă, cu un chip angelic si buze cărnoase, însă chiar și așa, nu era deloc mulțumită de aspectul ei fizic.

La un moment dat, Andreea Raicu a mărturisit că se simțea extrem de complexată de modul în care arăta gura ei. Însă ce considera defect la o vârstă fragedă, s-a transformat, de-a lungul timpului, într-o calitate admirată de cei din jurul ei.

"Toată adolescenţa am fost complexată de gura mea! Mi se părea ca am buzele prea mari, nu îmi plăceau deloc şi mă mai pricopsisem şi cu o poreclă care mă timora şi mai tare. Când am mai crescut, ele au devenit un atu, un motiv de complimente atât din partea femeilor, cât şi a bărbaţilor.

Paradoxal, presa (...) mai resuscitează şi azi subiectul acidului hialuronic pe care mi l-aş fi injectat în buze! De fiecare dată îi invit să caute în arhivă poze cu mine de când aveam 20 de ani şi vor vedea că nu s-a schimbat nimic! Morala: ceea ce la un moment dat percepeam ca pe un defect fizic s-a transormat într-o calitate. Şi nu cu ajutorul medicului estetician, ci al timpului. De fapt, nu s-a schimbat nimic fizic la mine, ci doar psihic. Pentru că buzele sunt doar un exemplu". a spus Andreea Raicu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest