Imaginea Oanei Zăvoranu, mijloc de promovare al anunțurilor pentru dame de companie! Cum vrea să își facă dreptate/ VIDEO

 

Oana Zăvoranu tună și fulgeră după ce imaginea ei a devenit un mijloc de promovare al anunțurilor pentru dame de companie! Vedeta a oferit primele declarații pentru Antena Stars, în care a dezvăluit cum are de gând să își facă dreptate!

Cum a aflat că un site dedicat anunțurilor de servicii sexuale îi folosește imaginea pentru a se promova, Oana Zăvoranu a început să își caute dreptatea. Inițial a apelat la ajutorul admiratorilor săi de pe contul de socializare, însă acum are de gând să meargă până în pânzele albe și să îi pedepsească pe cei care i-au adus un prejudiciu de imagine, prin lege.

Are trei poze cu mine la escorte de lux. O să vorbim cu un avocat să vedem ce se poate face, că na, îți dai seama, golănii din acestea nu accept. (...) Trebuie puși cu botul pe lapte că nu merg chestiile astea. Vreau să vad ce se poate face concret.”, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Este hărțuită din cauza pozelor

Odată ce imaginile cu ea au devenit un mijloc de promovare al anunțurilor pentru dame de companie, telefonul Oanei Zăvoranu a început să sune „noaptea, ca la gară” după spusele sale. Astfel că din cauza daunelor morale și intelectuale care i s-au adus, diva nu are de gând să se oprească până când îi va distruge pe cei care i-au facut asa ceva.

„Am inteles ca este undeva prin Anglia ăsta care are mare tupeu...cu ocazia asta o sa imi plateasca si niste daune intelectuale si morale, ca daca l-a mancat in c** ca pe maimuta.....trebuie scarpinat prostul!🤬🤬🤬
Cretinii dracu...si ma mai mir de ce imi suna telefoanele noaptea ca la gara😩”
a scris Oana Zăvoranu pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest