Imaginea șocantă cu prietenul lui Jennifer Aniston infectat cu coronavirus, de pe patul de spital: „Era perfect sănătos”/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Numărul de infectări cu coronavirus crește pe zi ce trece din cauza impresiei false că pericolul a trecut și că doar oamenii cu grave probleme de sănătate pot fi afectați, cu adevărat de COVID-19. Însă ultima postare a lui Jennifer Aniston anulează toate „credințele” persoanelor iresponsabile. Vedeta a publicat o imagine cu prietenul ei perfect sănătos, care a fost infectat cu coronavirus și care s-a aflat la un pas de moarte.

Jennifer Aniston a tras un semnal de alarmă, după ce unul dintre cei mai buni prieteni ai ei a fost infectat cu coronavirus. Perfect sănătos, cu analizele la zi și adeptul unui stil de viață activ, tânărul a fost răpus de virusul de temut și a fost la un pas de moarte, astfel fiind demontat mitul precum COVID-19 îi afectează doar pe cei în etate.

„El este prietenul nostru, Kevin. Perfect sănătos... nu avea nicio problemă de sănătate necunoscută. Așa este Covid. Este real. Nu putem fi atât de naivi încât să riscăm… Dacă vrem să se termine, primul pas pe care trebuie să îl facem este să purtăm masca.", a povestit Jennifer Aniston pe Instagram.

Actrița și-a îndemnat urmăritorii să poarte mască, indiferent de locul în care se află, atât pentru starea lor de sănătate, cât și pentru a-i proteja pe cei din jur.

"Gândiți-vă la persoanele care au suferit deja din cauza acestui virus îngrozitor. Făceți-o pentru familia voastră. Și mai ales pentru voi. Covid afectează persoanele de toate vârstele. PS – fotografia asta a fost făcută la începutul lunii aprilie. Mulțumim lui Dumnezeu, aproape s-a vindecat”, a mai scris ea pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest