Imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi din dormitor! Gesturi tandre în așternuturi/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. Dar iată că după nenumărate despărțiri și împăcări, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar drept dovadă stau imaginile din dormitor cu blondina și afaceristul, unde au dat frâu liber gesturilor tandre!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au distrat pe cinste într-unul dintre cluburile de fițe de pe litoralul românesc, iar după noaptea nebună, blondina a imortalizat un moment extrem de romantic care a avut loc între ea și afacerist de la primele ore ale dimineții.

Nici nu au deschis bine ochii că Alex Bodi i-a și sărit în brațe Drăgușancăi, pe care a sărutat-o pătimaș pe obraz. Gestul plin de afecțiune a fost filmat de blondină care a publicat imediat imaginile în mediul online.

Pregătiți să devină părinți?

Recent, Spynews.ro a prezentat în exclusivitate imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în timp ce se aflau într-un centru comercial din Capitală. Cei doi amorezi au intrat într-un magazin pentru bebeluși și copii de unde au cumpărat câteva produse. Oare acesta să fie semnul că sunt pregătiți să devină părinți?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest