Imagini cu casa de lux cumpărată de Justin Bieber și Hailey Baldwin. Valorează 25 de milioane de dolari/ GALERIE FOTO

 
+5 click pentru
galerie

La soare te poți uita, dar la casa lor... ba! Justin Bieber și Hailey Baldwin și-au cumpărat o locuință care valorează aproximativ 26 de milioane de dolari! Cei doi amorezi dețin acum o proprietate de lux în cartierul exclusivist Beverly Park, iar noi avem imaginile cu paradisul îndrăgostiților!

Justin Bieber și Hailey Baldwin au o casă la care mulți dintre noi doar visează! Locuința are 10.000 de metri pătrați și se află într-un cartier exclusivist. Mai mult decât atât, cei doi au scos din buzunar doar jumătate din cât valora, de fapt, casa.

Potrivit informațiilor din presa internațională, deși paradisul din Beverly Park valora 42 de milioane de dolari, Justin Bieber și soția lui au reușit cumva să o achiziționeze doar cu 25,8 milioane.

Cum arată casa de lux

Proprietatea exclusivistă se întinde pe 10.000 de metri pătrați, are nouă niveluri și are atât de multe dotări încât suntem siguri că unele dintre ele vor rămâne nefolosite pe vecie. Casa are zece băi, șapte dormitoare, o bucătărie complet mobilată și echipată cu aparatura la care ar visa orice gospodină, o sală de cinema, o sală de sport, o piscină exterioară, o terasă pentru relaxare și un teren de tenis. (GALERIE FOTO)

Și dacă nu era suficient, până și vecinii lui Justin Bieber și ai lui Hailey Baldwin sunt „de lux”. Printre cei care stau în cartierul în care s-au mutat îndrăgostiții se numără Sofia Vergara, Denza Washington, Sylvester Stallone și Eddie Murphy.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest