Imagini cu soția lui Romică Țociu după ce a învins cancerul. Cum arată Nicoleta acum/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Soția lui Romică Țociu a învins cancerul, după ce o perioadă lungă a luptat cu toate armele ca să se pună pe picioare. Cum arată acum și cu ce își ocupă timpul Nicoleta?

Soția lui Romică Țociu a trecut prin momente grele după ce a aflat că suferă de cancer. Vestea șocantă i-a fost dată în urma unui control de rutină, în 2016.

”Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, spunea Nicoleta Țociu.

Din fericire, Nicoleta Țociu a reușit să treacă peste cumpăna enormă care i-a apărut în cale și s-a vindecat de cancerul la sân. Ulterior, soția lui Romică Țociu a devenit terapeut la Acces Bars, acolo unde îi ajută pe toți cei care se află în suferința și care trec prin aceleași momente groaznice prin care a trecut și ea.

Romică Țociu și Nicoleta sunt împreună de 27 de ani și au împreună doi copii. Un băiat pe nume Cătălin, în vârstă de 24 de ani și o fată pe nume Daria, de 17 ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest