Imagini de la nunta artistei care s-a măritat în plină pandemie de coronavirus! Cum a arătat evenimentul/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Avem imagini şi declaraţii în exclusivitate de la nunta artistei care s-a măritat în plină pandemie. Într-o lume afectată de coronavirus, cântăreaţa şi-a pus masca de protecţie pe faţă, şi-a luat buchetul de mireasă şi a spus cel mai hotărât “DA” din viaţa ei.

Dacă toată lumea anulează marile evenimente din viața lor, din cauza pandemiei de coronavirus, iată că nu este cazul și lui Navi! Artista și alesul inimii sale au făcut pasul cel mare în fața ofițerului stării civile și chiar dacă la eveniment au fost prezente trei persoane, cântăreața a dezvăluit că a fost exact așa cum și-a dorit: o nuntă neconvențională.

“Era programată cununia noastră de acum două luni. Aveam 30 de invitați, aveam restaurantul asigurat, totul era bine și au început anulările. Restaurantul s-a închis, unele rude n-au mai putut să vină din străinătate, unor prieteni le-am spus noi sa nu vină pentru că nu voiam să riscăm sănătatea sau viața nimănui. Am vrut să nu amânăm nunta, pentru că nu se știe când o să se mai oficieze căsătorii și tocmai de aceea am zis, în caz de ceva, să fim căsătoriți. Așa că ne-au fost alături doar părinții lui Andrei și prietenul nostru bun, care ne-a făcut și pozele.” a spus Navi pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, artista a dezvăluit că și-a luat toate măsurile de protecție. Iar la finalul evenimentului care a durat aproape o jumătate de oră, au dat iama într-un magazin din cartier și au cumpărat o sticlă de vin. Iar cât despre preparate, invitații s-au delectat cu mâncare comandată.

"Ceremonia a durat 5 minute, după care 20 de minute maxim am mai făcut și poze. Am avut grijă, desigur, să nu ne apropiem de oameni, am avut măscuțe, tot ce trebuia. După aceea ne-am luat un vin de la un magazin din cartier, am comandat mâncare și am sărbătorit la studioul nostru. (...) Toată viața am spus că îmi doresc o nuntă altfel, să nu fie ceva banal, o nuntă cum n-a mai avut nimeni și uite, că într-un fel sau altul, fix, acolo s-a ajuns. Cununia religioasă și petrecerea mare le vom face anul viitor, în primăvară și acolo va fi o super petrecere.” a mai spus Navi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest