Imagini de la slujba de înmormântare a lui Marcel Toader! Silviu Prigoană şi Diana Bişinicu l-au condus pe ultimul drum VIDEO PAPARAZZI

 
+3 click pentru
galerie

Slujba de înmormântare a lui Marcel Toader a început! Zeci de oameni au venit să îşi ia rămas bun de la omul de afaceri, iar printre ele se află Silviu Prigoană cu soţia și finii regretatului, Diana Bişinicu şi soţul său.

Sicriul cu trupul neînsufleţit a plecat de la casa mortuară spre biserică, acolo unde a fost condus de cei care l-au iubit, cu lacrimi şi multă suferinţă. La căpătâiul acestuia se află Maximilian, fiul afaceristul care de la auzirea veştii a fost stâlpul de rezistenţă al familiei.

Trupul neînsufleţit al lui Marcel Toader va fi îngropat, în localitatea Cumpăna, acolo unde va avea loc slujba de înmormântare. Marcel Toader a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani, în timp ce se afla la masă, alături de mai mulţi prieteni. În ciuda faptului că a fost resuscitat de cadrele medicale timp de 45 de minute, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest