Imagini de senzație cu Andreea Raicu, în timp ce se furișa afară din casa fostului iubit al Mădălinei Ghenea/ VIDEO

 

Un nou cuplu în showbiz? Andreea Raicu a fost surprinsă într-o ipostază de zile mari! În timp ce fosta prezentatoare TV se furișa tiptil, tiptil, afară din casa fostului iubit al Mădălinei Ghenea, paparazzii Spynews.ro au filmat totul!

Recent, Andreea Raicu a vorbit despre trăirile de femeie îndrăgostită pe care le experimentează, afirmând că există cineva în viața ei care o face fericită. Extrem de reținută în declarațiile făcute despre noul iubit, fosta prezentatoare TV a evitat să spună ca este într-o relație deocamdată, semn că povestea de dragoste este abia la început.

„Viaţa mea este foarte liniştită pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”, spunea Andreea Raicu.

Chiar dacă nu a vrut să dezvăluie identitatea bărbatului cu care se întâlnește, paparazzii Spynews.ro, vigilenți ca întotdeauna, au surprins-o pe Andreea Raicu în timp ce ieșea din casa lui Matei Stratan, nimeni altul decât fostul iubit al Mădălinei Ghenea și tatăl copilului actriței.

Și pentru că nu puțini s-ar arunca să spună că Matei Stratan este noul iubit al Andreei Raicu, trebuie să menționăm că între cei doi nu a existat niciun gest de tandrețe, nici măcar în momentul în care vedeta a fost condusă până la poartă de fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Astfel că natura relației lor încă este pusă sub semnul întrebării! Așa că dacă vreți să aflați cât mai multe detalii despre ce se întâmplă, de fapt, între Andreea Raicu și Matei Stratan, stați pe www.antenastars.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest