Imagini de senzație cu iubita lui Andrei Radu! Bomba sexy, în ipostaze în care doar fotbalistul a văzut-o până acum/ VIDEO

 

Multe l-au vrut şi îl vor în continuare, dar el a ales-o doar pe ea! Cum arată şi cine e domnişoara care i-a sucit minţile celui mai râvnit fotbalist al momentului, vedem chiar acum.

Andrei Radu are cu ce se mândri. Doris este femeia care i-a furat inima portarului. Și pe bună dreptate, că la felul în care arată, nu este de mirare că sportivul a fost cucerit.

Înaltă, forme voluptoase, picioare lungi, ochi mari și chip angelic. Frumoasa șatenă în vârstă de 21 de ani este studentă la ASE în Constanța și este foarte mândră de corpul său. Contul ei de instagram este plin de poze incendiare cu ea în costum de baie. Iar după o scurtă analiză a imaginilor, ne-am dat seama de ce este considerată una dintre cele mai sexy iubite de fotbaliști.

Cum să nu îl ia palpitațiile pe jucătorul nostru când o vede. Dimensiunile sale de model atrag invidia femeilor și atenția tuturor bărbaților. Cu siguranță, Andrei Radu este un norocos cu așa bijuterie lângă el.

Si chiar dacă în urmă cu ceva timp, Andrei Radu a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care dezvăluia că nu își dorește nicio relație, ci singurul obiectiv pe care se va axa va fi fotbalul și evoluția lui în sport, iată că Doris a reușit să îi ia mintile!

„În anul în care am explodat, am lăsat-o foarte moale cu fetele pentru că sunt un factor distructiv. Voiam să mă focusez doar pe fotbal.” a spus Andrei Radu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest