Imagini de senzație cu Pepe și noua iubită! S-au sărutat pasional în văzul tuturor/ VIDEO

 

La luni bune de la divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a găsit fericirea în brațele unei adevărate bombe sexy, pe nume Yasmine, iar drept dovadă stau imaginile surprinse cu cei doi, în urmă cu câteva zile, unde au dat frâu pasiunii care există între ei, în văzul tuturor.

Pepe iubește din nou! Și nu o spunem noi, ci ultimele imagini cu artistul vorbesc de la sine! Cântărețul a fost filmat în compania unei șatene sexy, într-o ipostază extrem de… tandră. Deși nu este pentru prima dată când cei doi sunt surprinși atât de apropiați, diferența de această dată, constă în sărutul pasional ai cărui protagoniști au fost chiar în cadrul unui local din Capitală, semn că sunt dispuși să oficializeze frumoasa relație pe care o au.

Cine este noua cucerire a lui Pepe

Yasmine, noua cucerire a lui Pepe, este un cunoscut make-up artist în lumea bună a Capitalei. Totodată, potrivit informațiilor din presă, frumoasa șatenă a cochetat și cu lumea modellingului, acolo unde a activat o bună bucată de timp, defilând în cadrul mai multor prezentări de modă a designerilor cunoscuți români.

Ce spunea Pepe de o nouă relație, după divorțul de Raluca Pastramă

Noua poveste de dragoste a lui Pepe vine la scurt timp după ce artistul a dezvăluit în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, că își dorește să întâlnească o femeie care să îl facă fericit, și pe care, la rândul lui să o facă fericită. Iată că astrele s-au aliniat, iar pe artistul și-a întâlnit partenera cu care suntem siguri că îl vom vedea din ce în ce mai des la evenimentele mondene.

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi... Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a declarat Pepe la Xtra Night Show, în urmă cu puțin timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest