Imagini de senzație cu Vica Blochină și Marius Elisei, în timp ce dansau pe mese, la aniversarea blondinei/ VIDEO

 

Show de show la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a Vicăi Blochina, iar drept dovadă stau imaginile de mai jos, în care blondina și Marius Elisei au fost surprinși cum dansau pe mese, pe ritmuri orientale!

În urmă cu câteva zile, Vica Blochina a organizat o mega paranghelie cu ocazia zilei ei de naștere! Alături de blondină s-au aflat cele mai apropiate persoane ei, dar și câțiva artiști de pomină care au întreținut atmosfera.

Așa cum era de așteptat, Vica Blochina a optat pentru o ținută extrem de sexy, dar în același timp elegantă, care i-a flatat silueta de zeiță. Atât machiajul și coafura au completat perfect outfit-ul, iar blondina a facut o adevărată declarație de stil.

Și dacă la începutul serii, evenimentul a fost destul de relaxat, toți cei prezenți delectându-se cu un pahar „de vorbă”, spre mijlocul petrecerii, invitatele au renunțat la tocuri și au început să își unduiască formele pe ritmuri balcanice.

Și dacă vă gândeați că Vica Blochina a fost excepția de la regulă, atunci vă înșelați. Fosta balerină a fost cea care a dat startul distracției, iar cel care i-a ținut isonul a fost nimeni altul decât soțul Oanei Roman, Marius Elisei.

Vica Blochina și Marius Elisei au dansat pe mese și au uitat complet de inhibiții până dimineața. Dar mai bine nu vă mai spunem nimic și vă lăsăm pe voi să vă lămuriți. Așa că dați play clipului de mai jos și vedeți cu ochii voștri!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest