Imagini de senzație de la nunta lui Flick cu Denisa! S-au căsătorit într-un decor de poveste/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Flick și Denisa Hodișan au reușit să ia prin surprindere pe toată lumea după ce au anunțat că s-au căsătorit, în secret! Cei doi amorezi și-au unit destinele pentru totdeauna într-un cadru de poveste, iar noi avem imaginile!

Bomba zilei vine clar din partea lui Flick și a iubitei sale, Denisa. Cei doi au spus cel mai important DA din viața lor și s-au căsătorit într-un cadru absolut feeric, departe de ochii lumii, în însorita insula grecească, Creta, iar anunțul a fost făcut chiar de Flick și proaspăta sa soție, în stilul caracteristic.

🤵🏻👰🏻💍💍❤
De azi, în fiecare zi,
Am să îți țin în mână mâna
Și-am să te scriu în poezii
Din august, ... pentru totdeauna!
❤️”, a scris Flick.

💍 🤍 🦢
De azi, in fiecare zi
Am să te străng al piept întruna
Și am să fiu unde-ai să fii
Din august, ... pentru totdeauna!
❤️”, a scris și Denisa.

Mirii au strălucit și au reușit să impresioneze pe toată lumea prin simplitatea lor și prin felul în care iubirea, pur și simplu, în înconjoară. Iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Pentru marele eveniment, Denisa și Flick au ales ținute elegante, dar totuși atipice, cei doi căsătorindu-se în adidași.

Mireasa a purtat o rochie albă din voal, lejeră cu bretele și pene până la jumătatea gambei. Coafura a fost extrem de lejeră, cu părul ușor ondulat, accesorizat cu o coroniță de flori. Buchetul Denisei a fost făcut din trandafiri albi, însă mireasa nu a uitat nici de manichiura impecabilă în ton cu restul ținutei.

Nici Flick nu s-a lăsat mai prejos, alegând pentru cel mai special moment din viața lui o cămașă albă imaculată, o pereche de pa taloni negri și adidași. Cei doi au ales și verighetele care îi vor lega pentru totdeauna. Și nu sunt deloc unele ieftine! Bijuteriile aparțin unui brand de lux și costă aproximativ 3.500 de euro.

Ce poate fi mai frumos decât să te căsătorești cu iubirea vieții tale la apusul soarelui, la malul mării. Iar naș să îți fie chiar colegul de muncă, Daniel Buzdugdan. Mai ales că totul a fost organizat în secret, într-un timp foarte scurt, iar la superbul eveniment au fost prezenți doar nașii, mirii și ofițerul stării civile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest