Imagini de vis de la cea mai luxoasă nuntă a anului! Au curs râuri de șampanie

 

Salim şi Aysha nu numai că formează cel mai reuşit cuplu, dar au avut şi cea mai frumoasă nuntă. Mireasa a avut o rochie superbă bătută cu mii de pietre preţioase, care bineînțeles că a costat o avere. Priviți cele mai tari imagini de la nunta anului!

Salim şi Aysha au avut o nuntă de vis! Într-un cadru de poveste, mirii s-au pregătit pentru cele mai frumoase momente din viaţa lor. Cea care a fost în centrul atenţiei a fost nimeni alta decât Aysha. Mireasa a fost ajutată de 4 domnişoare de onoare să îmbrace superba rochie realizată din 22 de kilograme de dantelă franţuzească, perle, diamante şi pietre preţioase. Şase creatori de modă au lucrat două săptămâni la această rochie pentru că Aysha s-a decis pe ultima sută de metri la model şi material.

Rochia a fost susţinută de 325 de metri de jupă, organizată în 16 straturi care să sustină greutatea de 22 de kilograme. Ţinuta a fost acoperită cu peste 2400 de perle şi dantelă din Italia şi Franta. Aysha a fost o adevărată prinţesă!

Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos! El a purtat un costum elegant, dar nu puteam să nu remarcăm papionul şi butonii care erau bătuţi cu pietre preţioase. Emoţiile şi fericirea se citeau pe chipul lor.

Mirele a venit cu elicopterul să-şi ia superba mireasă, iar pe străzile oraşului vedem o paradă de maşini de lux. În aplauzele invitaţilor, Salim a păşit în casa Ayshei, care îl aşteptat nerăbdătoare alături de părinţi. 


Domnişoarele de onoare au purtat rochii bleu, scurte, de dantelă, iar buchetele de trandafiri s-au asortat perfect cu ţinuta.  

Restaurantul unde a avut loc petrecerea a fost decorat cu sute de flori albe şi roze. Decorul a fost unul de poveste! Totul strălucea în jurul lor. Invitaţii s-au distrat toată seara, iar mirii nu au stat nici măcar o secundă. Au dansat, au zâmbit şi au profitat din plin.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest