Imagini incendiare cu Angela Rusu și soțul ei, din dormitor: „Am filmat un moment foarte sexy”/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Angela Rusu a lansat în premieră piesa „Te iubesc la fel”, puțin mai diferită față de ce ne-a obișnuit până acum, din punct de vedere al stilului muzical, cât și al videoclipului. Versurile reprezintă reînnoirea jurămintelor dintre ea și soțul ei Marius, care apare pentru prima dată într-un clip muzical. Iar scenele cu cei doi sunt de-a dreptul incendiare!

Angela Rusu a lansat o altă piesă specială, în colaborare cu Studio Viper Production, iar videoclipul filmat alături de soțul ei, Marius Moldovan, cu care este împreună de aproape un deceniu, este total diferit și exploziv.

Potrivit Spynews.ro, filmările au avut loc pe Lacul Colibița, între munții Călimani și munții Bârgău, unde cei doi protagoniști ai clipului muzical s-au putut bucura de peisajele de vis. Pentru a se ajunge la rezultatul din clipul de mai jos, au fost nevoie de șapte ore de muncă, timp în care artista a fost foarte receptivă la indicațiile primite de la regizor, chiar dacă unele dintre ele au cam indimiadat-o.

"Am lansat o piesă de dragoste, pe ritmuri de samba, și sunt tare fericită. Se numește "Te iubesc la fel", este jurământul pe care și-l poate face orice cuplu îndrăgostit, este și o reînnoire a jurămintelor mele față de Marius. Piesa este realizată de Studio Viper Production Cluj și am filmat într-un decor de poveste, la Colibița, cu multe cadre: de pe ponton, la "Hotel Boutique Roser House", o locație unde era multă lume care ne-a urat "Casă de piatră", pentru că a crezut că ne căsătorim, nu știau că filmam videoclip. În cei 20 de ani de carieră nu am fost atât de surprinsă cum s-a întâmplat acum, pentru că am lucrat cu un regizor cu o imaginație bogată, care a scos din mine "fiara", cum s-ar zice. Am filmat un moment în dormitor, foarte sexy, dar neobișnuit pentru mine, care sunt o timidă. Recunosc că a fost greu și nu a ieșit din prima, așa că am reluat cadrele respective", a spus Angela Rusu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest