Imagini incendiare! Două concurente au şocat ispitele de la „Insula Iubirii”! VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

„Insula Iubirii” a găzduit o petrecere de-a dreptul incendiară! Pe insula fetelor, alcoolul i-a prins în gheare atât pe ispite, cât şi pe concurente, iar ce s-a întâmplat, i-a lăsat cu gurile căscate pe toţi!

Denisa şi Geanina au fost protagonistele unui show de zile mari. Shot, după shot, după shot, până şi-au dat frâu imaginaţiei. Şi cine altcineva putea fi nucleul imaginaţiei lor, dacă nu, ispita supremă, Andi! Cele două s-au întrecut în mişcări, care mai de care, mai lascive, spre şocul lui Andi care era derutat de tot ce se întâmplă.

După ce aburii alcoolului s-au risipit, la testimoniale Andi a declarat că nu îşi aminteşte prea multe. Aşa că atunci când i s-a reamintit, cu ajutorul imaginilor de pe tabletă, acesta s-a declarat de-a dreptul şocat.

„Eu nu mai știam ce caut pe acolo, eram foarte debusolat și încerc să-mi aduc aminte, dacă am făcut ceva, dacă a fost ceva aiurea...știu doar că la un moment dat era un concurs de dans îbntre fete, nu mai înțelegeam nimic, era un haos total. Alcoolul iar și-a pus amprenta și le-a făcut pe fete să fie mai dezinhibate și mie să-mi ia mințile.... Toate imaginile astea mă fac să regret că am băut. Îmi amintesc cum dansa Denisa pe lângă mine și pe mine și în spatele meu, și în fața mea...Nu zicea nimic, nu schița nimic” a declarat Andi, la testimoniale, despre dansul șocant al Denisei și al Geaninei.

Totodată, acesta a vorbit şi despre relaţia toxică de „prietenie” care există între Denisa şi Geanina. Ispita supremă este de părere că Denisa este o influenţă nocivă asupra comportamentului Geninei şi că blondina, ar trebui să fie mult mai radicală faţă de acţiunile fostei iubite a lui Adrian.

„Dacă îi spui orice pretext, e ok. Ea nu...Acum înțeleg de ce este Costas foarte mulțumit cu ea și de ea, probabil că Costas poate să vină și cu amanta acasă, iar Geanina să-i facă cafeaua, asta mă supără, mă deranjază la Geanina și chestia asta încerc să o fac..să aibă mai multă determinare în ea, mai mult curaj, să ia atitudine, nu să fie acolo...pe post de ceva decorativ. Am pretenții mai mari de la Geanina!” a declarat Andi, la testimoniale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest