Imagini incredibile cu Anca Serea, în ultimul trimestru de sarcină! A băut alcool şi s-a urcat la volan VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Anca Serea a fost surprinsă în ipostaze incredibile, de paparazii Spynews. Chiar dacă se uită în ultimul trimestru de sarcină, vedeta nu a ţinut cont de acest lucru şi s-a delectat cu un pahar de vin. Iar după întreaga scenă, aceasta s-a urcat la volanul maşinii sale, chiar sub privirile lui Adi Sînă.

Recent, Anca Serea şi Adi Sînă şi-au făcut apariţia la terasa unui restaurant exclusivist din Bucureşti. Cuplul celor doi era aşteptat de mai mulţi prieteni, iar ce a făcut soţia cântăreţului a uimit pe toată lumea. Viitoarea mămică a comandat un pahar de vin roşu cu care s-a delectat în văzul tuturor, iar Adi Sînă i-a ţinut isonul.

Au discutat, au râs, s-au simţit bine, iar asta se putea vedea de la o poştă. După ce a surprins pe toată lumea cu faptul că a consumat alcool în timpul sarcinii, Anca Serea a făcut ceva şi mai uluitor de atât. După ce s-a despărţit de amicii lor, cei doi parteneri au decis să plece acasă separat. Chiar dacă fiecare a consumat alcool, asta nu i-a împiedicat să dea dovadă de putină responsabilitate. Anca Serea s-a urcat la volanul autoturismului său, iar Adi Sîna s-a urcat pe scuterul său şi s-a făcut nevăzut în noapte.

Adi Sînă şi Anca Serea, nerăbdători să devină părinţi, din nou

"Am emoţii foarte mari. Ne pregătim. Am vrea să ne schimbăm şi casa. Avem treabă multă. Anca e bine. Simte uşor uşor că se apropie momentul... E pozitivă, nu a lucrat mult. Acum balanţa s-a echilibrat. Trei fetiţe şi trei băieţi", a declarat Adi Sînă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest