Imagini incredibile cu Gina Pistol! Nu mai ține cont de siluetă, de când a aflat că este însărcinată/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Gina Pistol trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Prezentatoarea emisiunii culinare “Show la Cuțite” urmează să devină mămică pentru prima dată, iar pentru că trebuie să mănânce cât pentru doi, blondina nu mai ține cont de siluetă și își satisface până și cele mai mici pofte! Iar noi avem dovada!

Gina Pistol este deja în cel de-al doilea trimestru de sarcină și atât ea, cât și Smiley, așteaptă cu nerăbdare momentul în care își vor ține, pentru prima dată, fetița în brațe. Însă până când acest lucru va fi posibil, blondina trebuie să aibă grijă de sănătatea ei, din cauza vârstei înaintate.   

Gina Pistol nu mai ține cont de siluetă

Gina Pistol este, de departe, una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul autohton. Cu o siluetă de invidiat, vedeta a reușit sa pună pe jar inimile multor reprezentanți ai sexului puternic, însă unul singur i-a fost predestinat: Smiley. Artistul cu care își întemeiază o familie și care a făcut-o mamă pentru prima dată.

Și pentru că este cunoscut faptul că orice femeie însărcinată are mult mai multe pofte ca înainte, Gina Pistol a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce s-a delectat cu o supă cremă, cât și cu o porție babană de cartofi prăjiți pe care a savurat-o până la ultimul “pai”. Ca să atenueze efectul carbohistraților, frumoasa blondină a comandat alături o salată!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest