Imagini incredibile cu jandarmii care au spart botezul cu 250 de invitați, la care Adrian Minune era naș! VIDEO

 

În cursul serii de 21 septembrie a avut loc un episod demn de filmele de acțiune! Botezul la care Adrian Minune era naș, a fost “întrerupt” de un număr impresionant de jandarmi, după ce la eveniment au fost prezenți 250 de invitați, încălcând toate măsurile impuse de lege în contextul pandemiei de coronavirus!

Evenimentul controversat a avut loc într-un local din comuna Merei, județul Buzău și a fost încheiat cu intrarea organelor de poliție, după ce au fost sesizați de faptul că sunt mult mai mulți participanți decât permit regulile în situația actuală.

Din cauza nerespectării măsurilor de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus, organizatorul evenimentului a fost amendat de polițiști cu 10.000 de lei. Mai mult de atât, potrivit comunicatului transmis de oamenii legii, tatăl copilul creștinat are probleme cu legea, fiind anchetat într-un dosar de proxenetism.

”Ieri, în intervalul 19.00 - 01.00, în cadrul unor acțiuni organizate pe raza municipiului Buzău și a comunelor limitrofe, polițiști împreună cu jandarmi, au controlat un agent economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei.

Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoștință organizatorului – un tânăr de 31 de ani din localitate prevederile legale și au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

În consecință, s-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului amendă de 10.000 lei, conform legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemie de Covid-19. În urma intervenției toți participanții au părasit locația. În urma verificărilor în bazele de date specifice, a reieșit că tânărul de 31 de ani din Merei se află sub măsura preventivă a controlului judiciar. Astfel, au fost informate autoritățile competente pentru a dispune în consecință.”, se arată în comunicatul transmis de oamenii legii.

Imagini incredibile cu jandarmii care au spart botezul

Mai jos, vă prezentăm momentul în care jandarmii au intrat peste cei 250 de petrecăreți, de la botezul la care Adrian Minune a participat în calitate de naș al copilului creștinat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest