Imagini incredibile cu What’s Up! Ce a făcut artistul după ce s-a bătut cu un vecin, în mijlocul străzii/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

What’s Up a fost protagonistul unui alt scandal monstru, dar de data aceasta, nu cu iubita, ci cu vecinul! Rugat să dea muzica mai încet, artistul s-a înfuriat și și-a vărsat nervii pe bărbatul care s-a prezentat în fața ușii sale. Iar pentru că nimeni nu a reușit să îi calmeze pe cei doi, pe fir au intrat și autoritățile.

Recent, paparazzii Spynews.ro l-au surprins, din nou, pe What’s Up într-o ipostază care nu îi face cinste deloc. Cântărețul a sărit la bătaie, în momentul în care vecinul său, care avea și un copil în brațe, a bătut la ușa casei lui, cu rugămintea de a da muzica mai încet, pentru că îl deranjează sunetele puternice.

Nu a durat mult până când au intervenit și autoritățile pentru a calma spiritele. Iar în afară de oamenii legi, la fața locului au venit și părinții artistului, ca să îi fie alături. În timp ce oamenii care i-au dat viață vorbeau cu Poliția, cântărețul a plecat de la locul incidentului și s-a retras într-un loc ferit de ochii curioșilor. Răstălmăcit de cele întâmplate, s-a așezat pe iarbă și a reflectat la faptele sale.

În timp ce se gândea la acțiunile sale, What’s Up și-a aprins o țigară, iar după câteva clipa a apărut și mama sa. La scurt timp după, cei doi au plecat din locul „meditației” și s-au întâlnit și cu alte persoane, cărora le arăta brațul, semn că în altercație și el a fost rănit.

Și-a șters toate pozele de pe instagram

După ce numele lui a devenit punct de interes pentru toate tabloidele din România, din cauza scandalului monstru în care a fost implicat, What’s Up a decis să își șteargă toate pozele de pe instagram, fără să le ofere admiratorilor lui vreo explicație.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest