Imagini incredibile din pelerinajul lui Gigi Becali pe Muntele Athos. A cheltuit milioane de euro/ VIDEO

 

Am pus mâna pe imagini incredibile din pelerinajul lui Gigi Becali de pe Muntele Athos. Latifundiarul din Pipera a cheltuit cinci milioane de euro în drumeția în care a dormit direct pe pământ și a mâncat mâncare din strachină, lăsând viața de lux din România în urmă.

Gigi Becali este o persoană extrem de credincioasă, care ori de câte ori are ocazia propovăduiește Cuvântul lui Dumnezeu. Mai mult de atât, latifundiarul din Pipera vizitează cât de des are ocazia Muntele Athos, reprezentând Raiul ortodoxismului, în care se găsesc 20 de mănăstiri, peste zece schituri și o mulțime de biserici creștin-ortodoxe.

Nu există an în care Gigi Becali să nu meargă la Muntele Athos pentru a-și curăța sufletul. Iar pentru oaza de liniște pe care o găsește ori de câte ori pleacă din România, latifundiarul a donat sume importante de bani pentru a-i ajuta pe călugării din Grecia.

Astfel că finanțatorul FCSB ar fi trimit peste cinci milioane de euro către preoți, o sumă cu ajutorul căreia au fost construite mai multe lăcașuri de cult pe Muntele Athos.

Imagini incredibile din pelerinaj

Ori de câte ori merge pe Muntele Athos, Gigi Becali renunță la viața de lux pe care o are în România, fără să facă mofturi si se adaptează traiului pe care îl au călugării de la Muntele Athos. Așa se face că în 2012, când și-a sărbătorit ziua de naștere în locul sfânt, latifundiarul din Pipera a dormit pe pământ și a mâncat mâncare direct din strachină, alături de călugării din Grecia, iar imaginile de mai jos stau drept mărturie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest