Imagini interzise cardiacilor! Anna Lesko, în ipostaze de-a dreptul incendiare! FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Atitudine, fizic de zeiţă şi vestimentaţie sumară! Acestea sunt ingredientele unui pictorial incendiar! Iar Anna Lesko ştie din plin acest lucru. Artista este una dintre cele mai sexy prezenţe de la noi, iar asta se vede de la o poştă.

Anna Lesko nu se mai afla la prima tinereţe, dar cu toate acestea, le dă clasă puştoaicelor din ziua de astăzi. Artista nu încetează să îşi uimească admiratorii cu apariţiile sale incendiare. Cântăreaţa nu ratează nicio ocazie de a-şi etala formele de zeiţa, nici atunci când se află pe scenă, dar nici când postează pe instagram.

Recent, Anna Lesko a postat o serie de fotografii, parte dintr-un pictorial incendiar. Într-un body alb, mulat şi foarte sexy, artista i-a dat peste cap pe toţi reprezentanţii sexului puternic, iar aprecierile şi comentariile pozitive nu au întârziat să apară.

Anna Lesko, pusă la zid după ce un fan i-a zis că a îmbătrânit!

Anna Lesko a fost criticată dur de un internaut, după ce a postat o fotografie cu ea pe contul său personal. Vedeta a fost atacată de acesta prin intermediul unui comentariu răutăcios, din partea unei persoane care o urmăreşte în mediul virtual, dar artista imediat a reacţionat şi i-a întors replica.

Comentariul internaului a fost „Ai cam îmbătrânit, baby”, iar artista imediat l-a pus imediat la punct: „Inevitabil, baby”. Anna Lesko rămâne o femeie extrem de frumoasă, dar este conştientă că timpul îşi pune amprenta pe fizicul ei, fapt ce este normal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest