Imagini interzise cardiacilor! Daniela Crudu, într-o ipostază fierbinte, cu o fostă ispită de la „Insula Iubirii”!

 
+4 click pentru
galerie

Daniela Crudu este, de departe, una dintre cele mai sexy prezenţe din showbiz-ul autohton! Bruneta face furori în rândul reprezentanţilor sexului puternic, dar cu toate acestea, niciun bărbat nu a reuşit să îi intre la inimă... până acum!

Toată lumea a crezut că fosta asistentă TV nu va mai ocupa loc în categoria burlăciţelor, după ce în această vară s-a afişat la braţul unui milionar. Din păcate, relaţia celor doi nu a rezistat şi s-au despărţit. O veste bună pentru admiratorii Cruduţei, nici ca putea exista, iar „leii” au pornit la atac.

Dar nu este şi cazul lui! Savin Adrian, fosta ispită de la „Insula Iubirii” este un bărbat norocos! De ce spunem asta? Cum Daniela Crudu este imaginea mai multor brand-uri de lenjerie intimă, nu puţine au fost dăţile când bruneta a fost contactată de diverşi artişti să joace rolul principal în videoclipurile lor muzicale, atât datorită trupului de zeiţă pe care îl are, cât şi a atitudinii pozitive. Aşa s-a întâmplat şi de aceasta dată, când partenerul de platou a fost nimeni altul decât Adrian!

Cu atingeri suave şi tandre, cei doi le-au dat admiratorilor de gândit! Mulţi dintre cei care îi urmăresc le-au spus că formează un cuplu extrem de frumos. Lucru care nu poate fi contestat! Atât Daniela Crudu, cât si Savin Adrian sunt preocupaţi de modul în care arată şi cum au deja un punct comun, cine ştie? Poate vom auzi de o nouă poveste de dragoste în showbiz-ul românesc.

Daniela Crudu este o adevărată veterană în ceea ce priveşte intervenţiile estetice! Fosta asistentă păcătoasă a cheltuit mii de euro ca să arate cât mai bine pentru admiratorii săi. Pe lângă intervenţia de augmentare a sânilor, bruneta şi-a injectat acid hialuronic şi în buze, a apelat la rinoplastice. Totodată, a scăpat de guşă, şi-a conturat bărbia şi să nu uităm de faţetele dentare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest