Imagini noi de la nunta lui Cătălin Bordea! Ce nu s-a văzut la televizor VIDEO

 

Cătălin Bordea şi Livia şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de vis. Cei doi au spous „Da” în faţa lui Dumnezeu, şi chiar dacă nu au avut parte de o nuntă luxoasă, cu mare tam tam şi invitaţi, au trăit cele mai frumoase clipe alături de cei dragi.

Co-prezentatorul de la „Xtra Night Show” şi frumoasa brunetă înainte de cununia religioasă, au pregătit totul în amănunt, şi mai mult de atât, comediantul a avut parte de o petrecere a burlacilor pe cinste. Înainte de a spune da, Cătălin Bordea s-a distrat alături de cei mai buni prieteni.După petrecerea burlacilor, au început pregătirile intense pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viaţa lui.

Evenimentul a fost unul discret, unde le-au fost alături numai cele mai apropiate persoane, printre care rudele și cei mai buni prieteni. Ceremonia a avut loc într-un loc amenajat special, în aer liber.

Pentru a vedea imaginile care nu au fost difuzate la televizor, atât din cadrul petrecerii burlacilor,cât şi din toiul ceremoniei, daţi play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest