Imagini senzaţionale de la botezul celui de-al treilea copil al lui Ionuţ Dolănescu! A fost forfotă mare la locuinţa artistului

 
+2 click pentru
galerie

Mult a fost, puţin a rămas! Se apropie cu paşi repezi momentul când Ionuţ Dolănescu îl va boteza, cu mare fast, pe micuţul său Iancu Nicolae. Orele au părut minute în ziua cea mare.

Niciodată nu aleargă destule picioare când pregătirile sunt în toi şi nici nu sunt destule mâini care să pună la punct ultimele detalii. Aşa că, încă de cum s-a crăpat de ziuă, acasă la Ionuţ Dolănescu a început o agitaţie de nedescris. Toată lumea avea un singur ţel: să termine toate pregătirile la timp, ca să nu întârzie cumva la Biserică.

Ce să mai toată lumea se pune la patru ace, aşa că nici frăţiorii lui Iancu Nicolae nu s-au lăsat mai prejos! E cea mai importantă ieşire în lume pentru ei, aşa că să te ţii eleganţă! Ioana a îmbrăcat o rochie albastră, superbă, iar părul lung şi ondulat te face să te-ntrebi dacă nu cumva este o prinţesă din poveşti! Iar Vlad a optat pentru un costumaş negru, cu vestă şi papion. Un adevărat cavaler!

La cei mari a fost şi mai complicat. Toate doamnele din familie trebuie să aibă o imagine impecabilă, aşa că în niciun caz nu puteau să lipsească echipele de stilişti, cu make-up şi hair-styling la pachet! A fost un adevărat răsfăţ pentru femeile din familia Dolănescu. Doar odată e botezul mezinului lui Ionuţ.

Aflaţi mai multe detalii şi urmăriţi imagini de la eveniment în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest