Imagini senzaționale de la nunta lui Ilie Năstase cu Ioana Simion. Cum a arătat rochia de mireasă/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Când toate lucrurile duceau către un divorț iminent, Ilie Năstase și Ioana Simion au reușit să surprindă pe toată lumea! Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, în mare secret, la După ce în urmă cu câteva săptămâni, Ioana Simion dezvăluia că va divorța de Ilie Năstase, din cauza nepotrivirii de caracteri, iată că acum a reconsiderat decizia și a acceptat să se căsătorească religios cu fostul mare tenismen.

Mai mult decât atât, cei doi amorezi nu au mai așteptat până după pandemie, așa cum au dezvăluit anterior, ci au făcut direct pasul cel mare, semn că și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt.

Ceremonia religioasă a avut loc într-o biserică din localitatea constănțeană Techirghiol, iar alături de Ioana Simion și Ilie Năstase s-au aflat doar câteva persoane, dat fiind contextul actual. Frumoasa brunetă a fost îmbrăcată într-o rochie de mireasă clasică, cu voal lung, iar fostul mare tenismen, într-un costum militar.

Ioana Simion a publicat o serie de imagini din ziua cea mare, iar urările de bine din partea prietenilor ei și ai lui Ilie Năstase nu au întârziat să apară.

Ca să accepte să se căsătorească, Ioana Simion i-a impus niște condiții lui Ilie Năstase

“Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a spus Ioana Năstase pentru Click


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest