Imagini șocante cu Bianca Pop! A fost bătută cu bestialitate de fostul iubit, după ce a fost prinsă în fapt cu Aliuță!

 
+3 click pentru
galerie

Cea mai controversată ispită de la “Insula Iubirii” trece prin momente cumplite. Viața Biancăi Pop s-a transformat într-un adevărat haos. A fost bătută și umplută de vânătăi după ce a fost surprinsă, în fapt,  de paparazzii Spynews.ro, cu Marian Aliuță, fotbalistul căsătorit și cu doi copii.

Bianca Pop a fost bătută crunt, iar semnele violențelor se văd pe corpul ei, de la o poștă. Fosta ispită ne-a acordat un interviu în exclusivitate, unde a și arătat vânătăile care i-au rămas pe trup, după episodul cutremurător.  

Si chiar dacă are toate dovezile ca să depună plângere contra agresorului, Bianca Pop a mărturisit că nu are de gând să apeleze la ajutorul legii, pentru că, susține ea, nu este o turnătoare.

Mai mult de atât, se pare că în momentul în care a victima unei agresiuni, bodyguard-ul care o însoțește peste tot pe brunetă... dormea. Motiv pentru care nu a putut-o apăra, așa cum ar fi trebuit. Vizibil marcată de tot incidentul prin care a trecut, fosta ispită de la “Insula Iubirii” a refuzat să ofere mai multe detalii.

”Nu mai contează. O să spun altădată. Mie să-mi fie frică? Doamne ferește! De nimeni și de nimic pe lumea asta! Sunt foarte bine”, a spus Bianca Pop.  

Vrei să o cucerești? Trebuie să fii milionar în euro! 

„Eu vorbesc doar cu milionari în euro, dacă n-aveți bani să nu-mi scrieți. Eu nu vorbesc cu boschetari!”, a declarat Bianca Pop, la „Showbiz Report”. a declarat Bianca Pop, la „Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest