Imagini șocante cu Raluca Podea fără dinți! Are probleme grave cu dantura din cauza fațetelor dentare/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Raluca Podea a trecut prin coșmarul vieții ei, din cauza unor probleme grave cu dantura! Vedeta a rămas definitiv fără dinți în pandemia de coronavirus, din cauza unei infecții care i-a acaparat întreaga dantură, iar imaginile sunt de-a dreptul șocante!

Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, Raluca Podea a dezvăluit că tot calvarul a început din dorința de a căpăta un zâmbet hollywoodian. Vedeta a mărturisit că a apelat al un doctor renumit pentru a-i pune fațete dentare, însă nu mult a durat până când a făcut o infecție extrem de gravă care a lăsat-o fără dinți.

„Am zis să îmi pun fațete și de atunci a început calvarul. Am suferit foarte mult. Am făcut infecție și a trebuit să îmi pună alții. Așa arăta dantura mea după fațete. am tot mers la acel medic, i-am explicat situația și mă punea să iau antibiotic. Mi-a recomandat să beau nalbă și nu aveau nicio explicație. Nu poți să lași un om în situația asta așa.” a spus Raluca Podea.

În ciuda celor pătimite, Raluca Podea a încercat să îi mai ofere o șansă medicului stomatolog care nu și-a făcut treaba bine, până când situația s-a agravat. Vedeta l-a dat în judecată și a umblat din clinică în clinică pentru a-și reface dantura.

„L-am dat în judecată și am tot încercat să caut pe cineva care să mă repare. Pentru că este foarte greu să te repare cineva după ce te-a stricat. Am fost la 6 medici cu sume fabuloase și atunci am rămas in pandemie fără dinți. (...) Mi-am făcut o operație care nu a fost cu succes.” a mai spus vedeta.

Raluca Podea a fost nevoită să stea în pandemie fără dinți în gură, motiv pentru care toată mâncarea a fost pisată înainte ca sa o poată bea cu paiul. Din fericire, lucrurile s-au rezolvat într-un final, iar acum poate zâmbi din nou.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest