Imaginile bogăţiei absolute pe banii lui tăticu'. Aşa se distrează copiii de bani gata din showbiz

 

Haine exclusiviste, mașini de sute de mii de euro, vacanțe de lux și șampanie scumpă. Așa se distrează cei mai înstăriți copii din București, care nu au nicio grijă în afară de a se lăuda cât de bine o duc pe rețelele de socializare.

Te dor ochii de la atâta bogăție! Inspirați din viața de lux de peste Ocean sau din Rusia oligarhilor, copiii de bani gata ai României se lăfăie în cele mai luxoase vacanțe, pe banii părinților milionari, extrem de darnici cu odraslele lor. Unul dintre ei este fără doar și poate Victoraș Micula, moștenitorul unui imperiu de zeci de milioane de euro, care se plimbă pe toate continentele. Și pentru că este prea răsfățat ca să stea la coadă prin aeroporturi, juniorul și-ar fi cumpărat nu demult un avion de opt milioane de dolari. La doar 20 de ani, Victoraș mai are trei snowmobile, două mașini de lux și un elicopter în valoare de 70 de mii de euro.


Tânărul excentric nu s-a omorât cu şcoala, fapt pentru care a picat de două ori examenul maturității. De atunci, între Victoraș și învățătură s-au răcit şi mai mult relațiile. Atunci Micula a decis să își înece supărarea în Maldive, una dintre destinațiile sale favorite.

Aroganțe peste aroganțe face și Andrei Versace, cel care s-a autointitulat drept Regele fițelor. Cea mai nouă specie de băiat de Dorobanți poartă haine scumpe, cu logo-uri țipătoare și ceasuri de lux. Mănâncă doar icre negre și fructe de mare, totul asezonat cu șampanie fină. Tânărul de 27 de ani se fotografiază în bolizi de lux, iar ochelarii de soare sunt nelipsiți din ținutele lui. Corect, corespunzător, pe barosăneală, cum îi place lui să spună.

Se pare că opulența lui Versace a devenit contagioasă. Așa se explică faptul că și Carmen Minune, fiica lui Adrian Minune, se fotografiază în destinații de vis. Nici bine nu a împlinit 18 ani și își face de cap pe banii părinților cum știe ea mai bine. Și pentru că tati e generos, bruneta apare numai la petreceri exclusiviste și nu spune nu exceselor. Nu de puține ori Carmen Simionescu a fost suprinsă în timp ce fuma țigară după țigară și golea toate paharele de șampanie, semn că este o rebelă.

Dacă ne luăm după imaginile postate pe rețelele de socializare, Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase, face înconjurul lumii împreună cu iubita sa. Restaurante de lux, stațiuni de lux, insule din paradisuri tropicale, nicio destinație exclusivistă nu îi este străină lui Mihnea Năstase. Şi-a făcut studiile în străinătate pe banii tăticului, dar tânărul are mână liberă şi la alte cheltuieli. Iar asta se vede din tot luxul pe care îl afișează. Ei, așa da viață fără griji!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest