Imaginile compromițătoare cu Ciprian Marica, prins în flagrant cu nevasta altuia, într-o cameră de hotel! VIDEO

 

Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționate și actualul finanțator al echipei Farul Constanța a devenit omul de interes al tabloidelor, după ce o filmare cu el și cu nevasta altui bărbat, mai puțin ortodoxă, a devenit virală pe internet.

Site-ul ziardecluj.ro a făcut acum publice imaginile uluitoare cu Ciprian Marică, care datează din august 2019. Finanțatorul Farul Constanța și partenera de viață a altui bărbat au fost surpinși în timp ce se aflau împreună într-o cameră de hotel. La bustul gol și acoperit doar de un prosop, fostul atacant a încercat preț de câteva minute să-l liniștească pe bărbatul încornorat, în holul hotelului in care se aflau.

"Doamne, iartă-mă!, ce se întâmplă? Hai până aici puțin, hai să stăm de vorbă. M-ai înnebunit cu filmatul. Exagerezi mult.", spunea Ciprian Marica, în încercarea de a-l calma pe bărbat.

La scurt timp după ce Ciprian Marica a ieșit din camera de hotel pentru a discuta cu soțul înșelat, a apărut și partenera infidelă. Cu o calmitate ieșită din comun, bărbatul i-a reproșat soției sale cum l-a mințit cu puțin timp înainte să intre în camera de hotel cu Ciprian Marica: ”Sunt foarte calm! Ciprian era în prosop fiindcă îi era cald, nu? Ați povestit, ce-ați făcut? Ești de cea mai joasă speță. Doar ce-mi spusesei că ți-e scârbă să te atingă altcineva. Nu-mi zice că e prima oară, știu foarte bine”, au fost cuvintele bărbatului adresate soției infidele.

Actualmente, Ciprian Marica este într-o relație cu Ioana Marcu, femeia care i-a fost alături la bine și la greu de mai mulți ani și cu care are doi copii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest