Imaginile inconștienței! Denisa Despa a șofat, fără permis, pe străzile din Capitală! VIDEO

 

Să vezi și să nu crezi! Denisa Despa s-a urcat la volanul unui bolid de lux și a condus autoturismul fără nicio problemă și fără... permis! Dansatoarea maneliștilor a comis-o grav, iar noi avem imaginile inconștienței.

Potrivit clipului obținut de Spynews.ro, Denisa Despa a fost protagonista unui moment maxim de iresponsabilitate! Dansatoarea manelisților a fost filmată în timp ce conducea un autoturism, pe străzile din Capitală, fără să dețină pemisul auto.

Episodul a avut loc, în urmă cu mai multe luni, în toiul nopții, pe străzile din București. Iar faptul că Denisa Despa a avut curajul să se urce la volan, fără să aibă documentele necesare care să îi permită acest lucru, denotă o mare lipsă de responsabilitate.

Din fericire, incidentul nu a dus la nicio tragedie, deși era mari șanse, ca o persoană care nu deține permis de conducere și care încalcă legea, să provoace un accident soldat cu victime - dacă ținem cont și de faptul că în autoturism se aflau și alți oameni.  

Dacă doriți să vizionați imaginile cu Denisa Despa care șofează, în miez de noapte pe străzile din Capitală, fără să dețină permis de conducere, atunci dați play clipului de mai jos.

Are probleme grave de sănatate

În urmă cu ceva timp, Denisa Despa a fost la un pas să ajungă pe masa de operații, din cauza unor dureri crunte în zona lombară.

''Aveam dureri foarte mari în zona lombară. M-am speriat foarte tare, iar în primă fază medicii mi-au spus că sunt de operat. Apoi am fost la un consult şi am făcut un RMN să ştiu mai exact ce am la coloană. Astăzi am fost la Spitalul Militar, iar domnul doctor mi-a spus că nu sunt de operat momentan, doar că nu am voie să ridic greutăţi, nu am voie să fac efort şi nici sală, doar cardio şi urmează să iau un tratament'', spunea atunci Denisa Despa, în exclusivitate, pentru Spynews.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest