Împăcare bombă în showbiz! Alessia, din nou, în braţele fostului soţ, după şase luni de la divorţ!

 

Alessia şi tatăl copilului ei şi-au mai acordat o şansă! Au divorţat după 11 ani relaţie, dar iată că acum, au decis să lase toate divergenţele la o parte şi să formeze, din nou, un cuplu, atât de dragul copilului pe care îl au împreună, cât şi pentru sentimentele pe care şi le poartă în continuare.

În urmă cu câteva luni, Alessia dezvăluia pentru Antena Stars că a trecut prin momente cumplite, în momentul partajului. Mai mult de atât, artista spunea că ultimii ani au reprezentat un chin pentru ea, atât din punct de vedere personal, cât şi profesional.

"Nu am fost dată afară din casă. Pur şi simplu am acceptat condiţia de a împărţi totul. Nu mai pot face faţă acestui stres continuu. (...) Am ales această condiţie. Să ies din această poveste cât mai repede. Noi suntem despărţiţi de mai mult timp. (...) Am ales să accept condiţiile lui astfel încât să se termine o dată şi să pot să îmi cresc copilul liniştită", a spus Alessia.

După şase luni de la divorţ, Alessia şi Alvin au hotărât să lase la o parte toate neînţelegerile pe care le-au avut în ultimii ani și sa devină familia de odinioară. Potrivit viva.ro, un apropiat al artistei a mărturisit că şi-au dat seama că cel mai bine atât pentru ei, cât şi pentru copil este să se împace.

"S-au împăcat. Și-au mai dat o șansă. Au făcut acest lucru și pentru copil. Cred că și el și-a dat seama că cel mai bine e acasă. Copilul e fericit că acum sunt cu adevărat o familie", a mărturisit un apropiat al artistei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest