Impresarul lui Benone Sinulescu, noi declarații despre starea de sănătate a artistului, după ce a fost externat din spital! VIDEO

 

Impresarul lui Benone Sinulescu a făcut o serie de mărturisiri referitoare la starea de sănătate a artistului, după ce a fost externat din spital. Ionuț Pavel a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre cum se simte la momentul actual interpretul de muzică populară.

După ce a fost acuzat de partenera de viață a lui Benone Sinulescu că ar fi oferit informații eronate despre starea de sănătate a artistului, Ionuț Pavel a ieșit din nou la lumină cu informații care nu au fost făcute publice până acum.

Potrivit spuselor sale, interpretul de muzică populară nu a fost externat pe picioarele lui, ci a fost transportat de o ambulanță până acasă, din cauza stării de sănătate precare.

„Știu că atunci când a plecat din spital a fost dus cu o salvare și nu putea să meargă. Acum sper, cine știe, a ajuns acasă, s-o simți mai bine, poate o reuși să și meargă. Doamne ajută! Din moment ce a fost băgat pe targă într-o ambulanță e clar că nu se putea deplasa că probabil ar fi ieșit pe picioarele lui și ar fi fost luat de o mașină, nu dus acasă cu o ambulanță., a spus Ionuț Pavel la Antena Stars.

Totodată, Ionuț Pavel a mai spus că interpretul de muzică populară ar trebui să fie examinat mai des de cadrele medicale, dat fiind condiția lui de sănătate actuală.

„Sunt obligați cei de la spital, în clipa de față, să treacă cineva să îl vadă măcar o dată pe săptămână, presupun. El a plecat de la supraveghere medicală zilnică la supraveghere o dată la nu știu cât timp și atunci e clar că ar trebui evaluat că la vârsta lui e clar că pot interveni schimbări”, a mai adăugat Ionuț Pavel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest