Împreună până la moarte: Cum reușește Adela Popescu să mențină armonia în familie

 

Adela Popescu, una dintre cele mai iubite actrițe și prezentatoare TV din România, a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars cum reușește să gestioneze certurile cu soțul său, Radu Vâlcan, și cum reușesc să mențină o relație puternică și sănătoasă.

Întrebată care este secretul relației lor de durată, Adela a explicat că în familia lor există o mare înțelegere și echilibru. În ciuda certurilor care apar uneori, cei doi au învățat să comunice și să se înțeleagă, ajungând la concluzia că sunt împreună până la moarte.

"Nu mai avem timp să stăm supărați unul pe altul, pentru că în capul nostru este clar. Până acum, certurile erau să ne reglăm niște conturi, era și o luptă că eu am dreptate, tu ai dreptate, e normal, toți avem dorința asta. Acum, când pur și simplu ne dăm seama că noi suntem împreună până la moarte, cel mai important este să ai o atmosferă frumoasă în familie. Ce sens are să ne certăm?" a declarat Adela.

Mai mult decât atât, Adela a dezvăluit că supărările dintre ei trec de la sine, iar certurile nu mai sunt atât de serioase, pentru că s-au maturizat și au învățat să treacă peste orice obstacol împreună. "Când ne contrăm, pur și simplu supărarea trece repede, că nu ne mai încordăm mușchii, nu știu cum să spun", a adăugat ea.

Întrebată dacă cei mici i-au ajutat în evoluția lor ca familie, Adela a explicat că da, dar nu prin prezența lor, ci prin responsabilitatea pe care o au față de educația copiilor lor. "Noi am trăit în perioade în care să se certe părinții în familie nu era ceva rușinos, adică nu existau atâtea studii care să spună cât de mult îi afectează pe copii scandalurile dintre părinți", a declarat Adela.

În concluzie, Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt un exemplu de cuplu puternic și unit, care reușește să gestioneze certurile și să-și mențină relația de durată prin comunicare, înțelegere și iubire.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest