În brațele cui s-a refugiat Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion: „Cred că de aia a divorțat”/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a ajuns rapid în topul celor mai sexy burlăcițe din showbiz-ul autohton. Și chiar dacă s-a vehiculat că ar forma un cuplu cu Costi Ioniță, artista a avut grijă să infirme toate zvonurile și să lămurească situația. Acum însă au apărut alte speculații precum că blondina ar fi împreună cu un alt artist din lumea mondenă.

Lidia Buble a intrat, din nou, în atenția tuturor, după ce a publicat o imagine în care se afla în tandrețuri cu un artist celebru din România. Și unde mai pui că respectivul, doar ce a semnat actele de divorț.

Dacă încă nu v-ați prins despre cine este vorba, ei bine, vă zicem noi. Cornel Ilie este bărbatul din imaginea cu iz romantic pe care Lidia Buble a publicat-o pe pagina sa personală. Cei doi artiști se pregătesc să lanseze o nouă piesă, de dragoste, dar chiar și așa, fanii nu s-au putut abține să nu se întrebe dacă între ei nu există ceva mai mult de atât.

”Cred că de asta a divorțat la început de septembrie 😁/ Bai, sunteți cam apropiați, nu ca v ar sta rău, sunteți chiar mișto, împreună!/ Te-ai sarutat cu el.Sigur suta la suta.😑/ Da v-ar sta binee ghegheghe 😂au fost câteva dintre reacțiile admiratorilor celor doi, care au acuzat că fosta iubită a lui Răzvan Simion ar fi motivul pentru care Cornel Ilie a divorțat de soția sa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest