În căutarea fratelui pierdut: Ioana Popescu dezvăluie detalii tulburătoare despre tatăl său

 

Ioana Popescu își caută disperată fratele mai mare, pe care nu l-a cunoscut niciodată, după ce tatăl ei a părăsit familia și l-a văzut doar o singură dată în viața ei. Într-un apel disperat, Ioana Popescu a făcut dezvăluiri cutremurătoare, în exclusivitate pentru Antena Stars, încercând să găsească băiatul care poartă numele Popescu și care ar fi cu doi-trei ani mai mare decât ea și locuiește în Berceni. Ioana Popescu a precizat că nu știe prea multe detalii despre fratele ei, dar își dorește cu ardoare să afle cine este acesta.

„Tatăl meu a avut mai tumultoasă, cu el semăn așa. A murit în anul 2017, el când s-a căsătorit cu mama, la doi ani au divorțat. După câțiva ani a venit cineva de la asistența socială la mama și a spus că tatăl meu nu i-a mai dat pensia alimentară primului copil, care era un băiețel. Știu doar că este băiat, poartă numele Popescu, că este mai mare cu vreo 2-3 ani decât mine și că stă în Berceni.”, a precizat Ioana Popescu, pentru Antena Stars.

Într-un interviu acordat în direct pentru Antena Stars, vedeta a mărturisit că fiecare persoană are parte de povești dramatice în viață, iar apelul ei este unul disperat și emoționant. Ioana Popescu mai are doi frați din partea tatălui, însă aceștia locuiesc în America, ceea ce face întâlnirea dintre ei destul de dificilă. Cu toate acestea, vedeta speră că apelul ei va ajuta la găsirea fratelui mai mare, pe care îl caută cu atâta disperare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest