În căutarea imaginii perfecte, au parte de scandal! Vedetele se ceară cu fanii ca la uşa cortului!

 

Pozează în femei perfecte să impresioneze, dar sunt criticate de mama focului! Haideţi să vedem ce vorbe grele îşi "aruncă" divele din showbiz cu proprii fani!

Nu de puţine ori, Andreea Marin a fost criticată dur de fanii ei de pe facebook! Acum câteva zile, "Zâna" a publicat pe contul său personal poze de la o şedinţă foto la Muzeul Ţăranului Român. Îmbrăcată într-o ie înflorată pe care a asortat-o cu o pereche de blugi rupţi, diva s-a urcat pe moară şi a făcut câteva poze de colecţie. Însă, ţinuta ei nu prea a fost apreciată de admiratorii virtuali. Unii au fost foarte deranjaţi de blugii pe care îi purta vedeta.

Controverse cu fanii a avut şi Andreea Bănică. Ultima dată, a pozat în chiloţi şi a fost pusă la zid. Însărcinată în şase luni, Andreea nu a lăsat deoparte vestimentaţiile sexy, aşa că vorbele dure la adresa ei nu au întârziat să apară. Artista s-a răstit imediat la prietenii ei virtuali care au îndrăznit să o critice.

De Delia nici nu mai vorbim... Este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, dar şi cea mai controversată. După ce a lansat hitul 1234, cântăreaţa a fost aspru criticată. Şi aşa cum o ştiţi, Delia le-a transmis imediat un mesaj răutăcioşilor.

"Bună! Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ţi sunt diriginte şi în niciun caz profa de religie! Tu mămico ţine-ţi pruncul "ocupat" !  Creşte-ţi odrasla după bunul plac, dar nu da vină, scumpă mama, pe playlistul de la radio! Radioul e opţional mami! Nu vă ţine nimeni "ostatici" în faţa unui post de muzică. Ştiu că eşti o mama deşteaptă şi echilibrată! Şi tu poţi! Doar tu, mami! E datoria ta!"

Taxată de prietenii de pe reţelele sociale a fost de multe ori şi Mihaela Rădulescu.  Face ea cum face şi iar ajunge în centrul atenţiei. Admiratorii i-au adus de nenumărate ori acuzaţii grave divei pentru felul cum arată.

În această categorie intră şi Oana Zăvoranu. Comportamentul brunetei i-a şocat de multe ori pe fani. Aşa s-a întâmplat şi cu ultima postare a vedetei pe Facebook. Vedeta a fost aspru criticată pentru că în loc să facă un copil, ea are grija de pisici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest