În ce constă averea lui Alex Bodi. Ar putea ajunge la sapă de lemn, după ce bunurile i-au fost inventariate de procurori!

 

Alex Bodi nu trece deloc prin cea mai bună perioadă a vieții sale! Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu este suspect într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, iar acum ar putea ajunge la sapă de lemn, după ce procurorii DIICOT au început inventarierea averii sale!

Dacă până acum numele lui Alex Bodi era pe lista celor mai bogați români, în curând, afaceristul ar putea rămâne fără niciun bun, după ce procurorii DIICOT au început inventarierea averii sale, dar și a celorlalți membrii ai grupării criminale din care acesta ar fi făcut parte.

În ce constă averea lui Alex Bodi

Pe lângă milioanele de euro din conturi, Alex Bodi deține mai multe vile atât în județul Ilfov, în Voluntari, cât și la Mediaș. Mai mult de atât, afaceristul are și o vilă de lux la Monte Carlo al cărei preț de achiziție ar fi fost de două milioane de euro.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are și o colecție impresionantă de mașini de lux care constă într-un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybachl, un Mercedes-AMG, un Bugatti Chiron, iar ultimele achiziții fiind un autoturism de teren, Lamobrghini Urus, dar și un Lamborghini Aventador SV - un bolid de lux care există doar în 500 de exemplare pe întreaga planetă.

Alex Bodi ar putea rămâne sărac lipit

Procurorii DIICOT deja au stabilit că o mare parte din sumele de bani obtinute de pe urma femeilor traficate în străinătate ajungeau la Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi, care era și liderul grupării. Potrivit informațiilor oferite de anchetatori, membrii grupării au investit banii de care beneficiau din proxenetism, în imobiliare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest