În ce ipostază l-a surprins Oana Lis pe Viorel după relaxarea măsurilor de siguranță: „Cu o păsărică la terasă”/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Nu puține au fost dățile când Oana Lis l-a fotografiat pe soțul ei, Viorel Lis, în fel si fel de ipostaze. Cunoscută pentru un simț al umorului extrem de bine dezvoltat, soția fostului edil al Capitalei a publicat o imagine cu acesta, într-un cadru... interpretabil.

Oana Lis face fel și fel de glume pe seama soțului și nu se abține în niciun fel. Soția fostului primar al Bucureștiului a publicat o imagine în care Viorel Lis, așezat la masa unei terase, se uita la „musafirul nepoftit” de la masa lui: o păsărică ce ciugulea firimiturile unei pâini. Ceea ce a stârnit hohote de râs pe contul Oanei a fost descrierea care a însoțit imaginea: „L-am prins pe Vio cu o păsărică la terasă” a scris blondina.

Au fost în pericol de moarte

Cu siguranță relaxarea măsurilor de siguranță și deschiderea teraselor a însemnat pentru Oana Lis un mare motiv de bucurie. Soția fostului edil al Capitalei a povestit, recent, cum atât ea, cât și partenerul de viață s-au aflat la un pas de moarte, din cauza încercării de a prepara ceva bun în bucătărie. Pentru că nu a folosit niciodată aragazul, vedeta era la un pas să transforme o sesiune de gătit, într-o reală tragedie.  

Contactată de reporterii Antena Stars, Oana Lis a dezvăluit ca a trecut prin una dintre cele mai cumplite momente ale vieții sale în momentul în care a simțit gaze în locuința sa. „Într-o seară am avut o cumpănă mare, mai mare decât COVIDul.  S-a declanșat alarma de gaze. Am repornit gazele, am crezut că din cauza dezinfectantului a făcut alarma. Am început să sun la firme, dar era târziu. Câteva nopți nu am dormit din cauza asta. Mi-era frică. Apoi au venit cei de la gaze, iar cine a locuit înainte a făcut o lucrare cum nu trebuia făcută. Chiar era să se producă o deflagrație destul de mare, să sar cu blocul în aer.” a spus Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest